Badkamermeubel op maat

Badkamermeubel op maat

De laatste jaren is er veel meer aandacht voor het design van de badkamers. De badkamer is een plaats waar je jezelf kunt verzorgen en tot rust kunt komen. De badkamer wordt steeds groter om dit ideaal te verwezenlijken en het wordt ook steeds meer maatwerk in plaats van een standaardpakket. Het maatwerk zie je vooral terugkomen in het badkamermeubel. Een mooie lange wastafel van eikenhout of een sfeervolle kast voor je handdoeken en Rituals producten. Bekijk onze inspirerende badkamermeubels in deze blog.

Badkamermeubel voor jouw badkamer

Je hebt je ideale bakkamer getekend maar het badkamermeubel kun je maar niet vinden. De standaard meubelen zijn te klein en vullen de ruimte niet. Ook de stijl sluit niet aan die je in gedachten had. Een badkamermeubel geeft veel sfeer in de ruimte. Het is de eye catcher van de badkamer. Daarom wil je het perfecte badkamermeubel met een mooie wasbak.

Een badkamermeubel is maat is dan een oplossing. Je kunt zelf de afmetingen bepalen, zo vult het meubel mooi de ruimte. Materialen en kleuren kun je naar wens kiezen. Je kunt kiezen voor een robuust meubel met stalen poten, steigerhout en planken en laden. Maar ook kun je kiezen voor een zwevend meubel van eikenhout met veel lades. Ofwel, je kunt alle kanten op met een op maat gemaakt badkamermeubel.

Badkamerkast

Naast de wastafel zie je steeds vaker een kast in de badkamer. Deze badkamerkast is in dezelfde stijl als het meubel. Een dichte kast met deurtjes zorgt voor meer opbergruimte, maar een open kast met planken geeft veel sfeer in de ruimte. De handdoeken kun je hier mooi neerleggen, met een plantje en een fotolijst erbij. Zo maak je er een sfeervolle ruimte van waar je lekker kan relaxen.

Ben je op zoek naar een nieuw badkamermeubel? Overweeg dan een badkamermeubel op maat. Een meubel op maat geeft meer sfeer in je badkamer door het gebruikt van mooie en natuurlijk materialen. Ook is een meubel maat veel praktischer, je hebt meer ruimte voor de spullen en je benut de ruimte beter.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van badkamer meubels op maat? Neem dan een kijkje op www.peterseninterieur.nl. De specialist in maatwerk badkamermeubels.