Inspiratie & bespaartips voor de badkamer

Bespaartips voor de badkamer

De inrichting van een badkamer wordt steeds modieuzer. Op Instagram zijn er honderden influencers die dagelijks foto’s maken van hun stijlvolle badkamer. Vroeger was een badkamer alleen een ruimte waar je, je tanden ging poetsen en ging baden. Nu is dat niet meer zo. De badkamer is een ruimte waar je tot jezelf komt. Een mooi ingerichte badkamer kan hier zeker bij helpen. Maar wat nou als je een hele kleine badkamer hebt en ook niet zo een groot budget? Volg de inspiratie & bespaartips in dit artikel om toch een mooie badkamer te krijgen.

Een kleine badkamer inrichten doe je zo!

Een kleine badkamer inrichten kan best lastig zijn. Door de kleine ruimte wordt de badkamer al gauw heel vol waardoor het totaal geen rust uitstraalt. Maak daarom gebruik van een slimme indeling. Plaats zoveel mogelijk hangende meubels zoals een hangende wasbak en kastjes. Zorg ook voor een fel licht, hierdoor zal de badkamer groter ogen. Als er voldoende ruimte over is plaats dan boven de wasbak een grote spiegel. Hierdoor lijkt de badkamer ook weer groter. Indien het mogelijk is plaats geen douchegordijn. Een douchegordijn neemt onnodig veel ruimte in beslag en ziet er vaak ook niet stijlvol uit.

Vergelijk prijzen

Voordat je meubels, sanitair en accessoires koopt voor in de badkamer is het goed om prijzen van verschillende winkels te vergelijken. Stel van tevoren een budget op en probeer je daar aan te houden. Ga ook op zoek naar kortingsacties en houd aanbiedingen van winkels in de gaten. Het is helemaal niet nodig om veel geld uit te geven aan de inrichting van je badkamer. Ook kan je gebruik maken van cashback shopping dat houdt in een product kopen waar je na een tijdje geld voor terug krijgt. Dit kan zeker handig zijn wanneer een dure aankoop gemaakt moet worden.